Plusz egy tanács

6. Hogy a végén kezdjük...

Ezt a rovatot a tapasztalat íratta velem. Segítségként Nektek, munkavállalóknak, és természetesen segítségül nekem is, hogy gördülékenyebb legyen az ügymenet, ezzel gyorsabb és persze sikeresebb a jelentkezésetek.

Sokszor kapok olyan leveleket, hogy "érdekel", "mennyi a bér", "infót kérek".

Nos, a fenti kérdésekre minden hirdetésemben benne van a válasz, az "érdekel"-lel sajnos nem tudok mit kezdeni. Az álláskiírások többnyire nagyon részletes információkat tartalmaznak a munkákról. Ami nincs benne, azt még én sem tudhatom, ugyanis ugyanazon a területen több hasonló állásajánlatunk is van, de 

más-más paraméterekkel, és mert épp Töled függ, hogy az adott munka melyik területéhez értesz leginkább, mit szeretnél, illetve, hogy a jelentkezésed pillanatában milyen nyitott pozícióink vannak. Ehhez igazodik azután minden más, mint pl. a munkabér is. Gondolom Te is megérted, hogy infók hiányában nem tudok ígéretet tenni, hiszen nem tudom miböl van gyakorlatod, mi a végzettséged, hogyan beszélsz németül, egyáltalán milyen kompetenciáid vannak. 

Ez azt jelenti, hogy a fent felsorolt kérdésekre nem tudok konkrét választ adni. A konkrét válaszokhoz nekem is konktétumokra van szükségem, miután hosszútávú munkavégzésben gondolkodunk.  

Ezért arra kérlek, hogy a legszükségesebb adatokat oszd meg velem, hogy képben legyek, és ne kelljen felesleges köröket futnom, hiszen az idö a legdrágább kincs nekem is, ugyanúgy, mint Neked.

Küldd el e-mailben a részletes szakmai életrajzod, illetve minden olyan dokumentumot, ami az adott munkához szükséges lehet (végzettség, ajánlólevél, referencia, stb.).

niedermayer.edit@persona.de

Elöre is köszönöm az együttmüködésed! :)